Ασφάλεια Θυρίδων

Ασφάλεια Θυρίδων

Μέγιστη ασφάλεια – για όλα όσα αγαπάτε.

Η θυρίδα μας – ασφάλεια για τα υπάρχοντα σας

Τα τιμαλφή σας είναι ασφαλή με την Trisor. Η τελευταία λέξη της τεχνολογίας και η συνεχής επιτόπια φύλαξη δημιουργούν ένα επίπεδο ασφάλειας που μόνο λίγες θυρίδες στην αγορά μπορούν να φτάσουν.

Πιστοποιημένο χρηματοκιβώτιο ECB-S
Ταυτοποίηση 3 παραγόντων (3FA)
Ανώνυμη κάρτα πελάτη
24ωρη ασφάλεια επί τόπου

Ρομποτική τελευταίας τεχνολογίας

Τα υπάρχοντα σας είναι στα καλύτερα χέρια μαζί μας, επειδή τα θησαυροφυλάκια μας λειτουργούν με ρομπότ τελευταίας τεχνολογίας. Αυτά αναλαμβάνουν τη μεταφορά των θυρίδων από το θησαυροφυλάκιο στις καμπίνες εξυπηρέτησης των πελατών και πίσω. Με αυτόν τον τρόπο, κανείς δεν μπορεί να εισέλθει στο θησαυροφυλάκιο, γεγονός που αυξάνει επιπλέον την ασφάλεια.

Πιστοποιημένο θησαυροφυλάκιο ECB-S

Οι θυρίδες μας βρίσκονται σε τελευταίας γενιάς θησαυροφυλάκια, που αποτελούνται από συμπαγές οπλισμένο σκυρόδεμα. Αυτά είναι εξοπλισμένα με ειδική προστασία διάτρησης. Η πιστοποίηση ECB-S από τον φημισμένο Ευρωπαϊκό Οργανισμό Πιστοποίησης ECB – European Certification Body είναι για εμάς αυτονόητη.

Ταυτοποίηση 3 παραγόντων (3FA)

Η θυρίδα σας προστατεύεται από μη εξουσιοδοτημένη πρόσβαση με μια διαδικασία πιστοποίησης ταυτότητας 3 παραγόντων (3FA). Κάθε ενοικιαστής θυρίδας πρέπει να πιστοποιεί τον εαυτό του – με τη χρήση κάρτας πελάτη, προσωπικού κωδικού PIN και δακτυλικού αποτυπώματος. Αυτό διασφαλίζει ότι μόνο εσείς μπορείτε να έχετε πρόσβαση στα τιμαλφή σας.

Η ανώνυμη κάρτα πελάτη προσφέρει επιπλέον προστασία

Η ανώνυμη κάρτα πελάτη προσφέρει επιπλέον προστασία

Μια κάρτα πελάτη μπορεί να χαθεί, ένα πορτοφόλι να κλαπεί. Κανένα πρόβλημα για τα τιμαλφή σας που φυλάσσονται στην Trisor! Επειδή η πρόσβαση στη θυρίδα σας προστατεύεται από δύο επιπλέον επίπεδα ελέγχου ταυτότητας.

24ωρη ασφάλεια επί τόπου

24ωρη ασφάλεια επί τόπου

Όλες οι τοποθεσίες μας προστατεύονται από προσωπικό φύλαξης ασφαλείας που είναι στο χώρο καθώς και από απομακρυσμένο σύστημα επιτήρησης – 24 ώρες το εικοσιτετράωρο. Κανένας άλλος διαχειριστής θυρίδων δεν προσφέρει κάτι τέτοιο.

Περιλαμβάνεται Βασική Ασφάλιση

Τα τιμαλφή σας είναι ασφαλισμένα από 5.000€ έως 20.000€ αναλόγως του πακετου επιλογής σας.
Μπορείτε να προσαρμόσετε το ποσό αυτό ατομικά μέσω του Customer Portal.

Κάντε κράτηση της θυρίδας σας σήμερα κιολας

*συμπεριλαμβανομένης της Βασικής ασφάλισης από 5.000€