Σχετικά με εμάς

Σχετικά με εμάς

Η Trisor, ιδρύθηκε το 2019 με στόχο να παρέχει στους πελάτες της 24/7 πρόσβαση σε ένα ασφαλές μέρος για την αποθήκευση των αντικειμένων τους.

Διοίκηση TRISOR HELLAS

Γκίκας Μάναλης

Πρόεδρος Δ.Σ.
Ο Γκίκας Μάναλης, έμπειρος χρηματοοικονομικός και τραπεζικός ηγέτης, διετέλεσε Διευθύνων Σύμβουλος της Cerved Credit Management Greece και Πρόεδρος της Cerved Property Services. Η καριέρα του περιλαμβάνει ρόλους ως Διευθύνων Σύμβουλος της Attica Bank, συνεισφορές στο Ταμείο Ανάπτυξης Περιουσιακών Στοιχείων του Ελληνικού Δημοσίου και κομβικές θέσεις στο Χρηματιστήριο Αθηνών. Ο Γκίκας είναι κάτοχος PhD, MSc και BSc στα Οικονομικά και τη Διοίκηση Επιχειρήσεων.

Dr. Justus Westerburg

Αντιπρόεδρος Δ.Σ.
Ο Dr Justus Westerburg εργάστηκε αρχικά ως δικηγόρος και φορολογικός σύμβουλος. Έχει πάνω από 20 χρόνια εμπειρίας ως σύμβουλος ιδιωτικών κεφαλαίων και κεφαλαίων επιχειρηματικού κινδύνου, καθώς και εισηγμένων εταιρειών ακινήτων. Είναι διευθύνων σύμβουλος επενδυτικών εταιρειών και ενός επενδυτικού γραφείου. Είναι διευθύνων σύμβουλος στην TRISOR από το 2022.

Χρίστος Α. Γεωργίου

CEO
Ο Χρίστος Α. Γεωργίου εργάστηκε για 26 χρόνια ως Τραπεζικό Στέλεχος σε μεγάλο Τραπεζικό Ίδρυμα. Έχει πάνω από 15 χρόνια εμπειρίας σε θέματα Διαχείρισης Κινδύνων και Διαχείρισης Κινδύνου Απάτης, ενώ είναι επίσης Διευθυντής Διαχείρισης Κινδύνων του Ομίλου AANG Group Holding Limited. Είναι Διευθύνων Σύμβουλος στην TRISOR Hellas, μέλος του Ομίλου AANG Group από τον Αύγουστο 2023.

Συμβουλευτική Επιτροπή

Dr. Herbert Walter

πρώην τραπεζικό στέλεχος
Από το 1983 έως το 2003, ο εκπαιδευμένος τραπεζίτης εργάστηκε για τον Όμιλο Deutsche Bank, πιο πρόσφατα ως μέλος του ανώτατου διοικητικού ομίλου. Το 2003 μετακόμισε στο διοικητικό συμβούλιο της Allianz SE και ταυτόχρονα διετέλεσε Διευθύνων Σύμβουλος της Dresdner Bank.

Werner Jantosch

πρώην αρχηγός της αστυνομίας
Κατά τη διάρκεια 43 ετών με την αστυνομία του Αμβούργου, κατείχε διάφορες θέσεις: από λοχία μέχρι εκπρόσωπο Τύπου, αρχηγό προσωπικού και επιτελάρχη μέχρι αρχηγό της αστυνομίας. Κατείχε αυτόν τον ρόλο από το 2004 έως το 2012.

Hadi Teherani

Αρχιτέκτονας & Κάτοχος του Ομοσπονδιακού Σταυρού Αξίας
Διεθνώς βραβευμένος αρχιτέκτονας και σχεδιαστής. Όπως πολλά διεθνή έργα, τα Crane Houses της Κολωνίας στις όχθες του Ρήνου έχουν γίνει σημαντικά ορόσημα. Τιμήθηκε με τον Ομοσπονδιακό Σταυρό Αξίας στα τέλη του 2020.

Ιωάννης Σώρρος

Ομότιμος καθηγητής Πανεπιστημίου Πειραιώς
Ο Ιωάννης Σώρρος είναι Ομότιμος Καθηγητής στο Τμήμα Οργάνωσης & Διοίκησης Επιχειρήσεων του Πανεπιστημίου Πειραιώς. Δραστηριοποιείται ως στέλεχος και σύμβουλος για περισσότερα από 40 έτη σε κλάδους του εμπορίου, της βιομηχανίας, των υπηρεσιών και του χρηματοοικονομικού τομέα. Έχει συγγράψει και επιμεληθεί μόνος και με άλλους, βιβλία και επιστημονικά άρθρα και συμμετέχει σε επιστημονικές επιτροπές του δημοσίου και ιδιωτικού τομέα.

Οι αξίες μας

Εμπιστοσύνη

Η συνεργασία με εμπιστοσύνη δεν είναι εξαιρετικά σημαντική για εμάς μόνο στη σχέση με τους πελάτες μας, αλλά κυρίως στη συνεργασία εντός της ομάδας. Εμπιστευόμαστε ο ένας τον άλλον.

Επικοινωνία & Διαφάνεια

Επικοινωνούμε ανοιχτά, ειλικρινά και τακτικά μεταξύ μας. Μοιραζόμαστε πληροφορίες, γνώσεις και συμβουλές εποικοδομητικά. Γνωρίζουμε με ποια θέματα ασχολούνται οι διάφορες ομάδες και ποιους στόχους επιδιώκει η Trisor. Ταυτόχρονα, κάθε ανησυχία βρίσκει “ανοιχτές πόρτες” σε εμάς.

Ομαδικό παιχνίδι

Είμαστε μια ομάδα! Οι σπουδαίοι συνάδελφοί μας κάνουν τη διαφορά. Όλοι μας έχουμε διαφορετικό υπόβαθρο και εξειδίκευση σε διαφορετικούς τομείς. Μοιραζόμαστε τις δεξιότητες, τις γνώσεις και την εμπειρία μας. Μαθαίνουμε ο ένας από τον άλλον και εξελισσόμαστε μαζί, χωρίς να ξεχνάμε να γιορτάζουμε τις επιτυχίες μας.

Στοιχεία και αριθμοί

Βασιζόμαστε στην εμπειρία και το ένστικτο, αλλά οι αποφάσεις μας επιβεβαιώνονται πάντα από την ορθολογική ανάλυση.

Εργασία για την Trisor

Δημιουργία ασφάλειας

Το 2019, σημειώθηκαν πάνω από 22.100 διαρρήξεις κατοικιών σε ολόκληρη την χώρα. Λιγότερο από το 20% αυτών εξιχνιάστηκαν. Μια θυρίδα ασφαλείας παρέχει ασφάλεια που είναι (σχεδόν) αδύνατο να επιτευχθεί μέσα στους δικούς σας τέσσερις τοίχους.

Συνδεθείτε offline και online

Μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας offline και online, καθώς B2C και B2B. Ενώ η ψηφιακή πλατφόρμα πελατών μας χρησιμοποιεί τεχνολογία αιχμής για να προσφέρει μια εξαιρετική εμπειρία πελάτη, η πλήρης αξία προκύπτει μόνο από την αλληλεπίδραση με το ρομποτικό θησαυροφυλάκιο. Οι πελάτες μας είναι ιδιώτες, εταιρείες και συνεργάτες.

Σχεδιάστε ένα νέο τμήμα

Μαζί μας, μπορείτε να διαμορφώνετε ελεύθερα την εργασία σας στο πλαίσιο των αξιών και των κατευθυντήριων γραμμών μας και να συνεισφέρετε τις δεξιότητές σας σε διάφορες ομάδες.

Μάθετε νέα πράγματα και διασκεδάστε

Μπορείτε να περιμένετε μια συναρπαστική εμπειρία μάθησης και πολλές προκλητικές εργασίες, όταν λανσάρουμε τα συστήματα θυρίδων μας πρώτα στη Γερμανία και μετά στην Ευρώπη.

Κάντε κράτηση για την θυρίδα σας σήμερα κιολας

*συμπεριλαμβανομένης της βασικής ασφάλισης περιεχομένου από 5.000€ έως 20.000€, αναλόγως πακέτου ενοικίασης.